Защо да се регистрирам като посредник?

Само регистрирани посредници могат да осъществяват сделки в е-платформата. Това е така, защото е-платформата дава възможност на участниците в нея в реално време и онлайн да участват в аукциони и сключват сделки. За да е успешно участието, се изискват - добро познаване на Правилника за търговия и възможностите на платформата. Правната обезпеченост на сключените сделки изисква наличието на електронен подпис, подписването на договор с Niva.bg, заплащането на такси за участие и поддържането на депозит.

Ако сте Посредник и се занимавате професионално със сделки със земеделска земя е важно за вас да се регистрирате като посредник и да имате профил тук. Добре поддържаният и актуален профил, както и развиването на активна търговия през търговската е-платформа на Niva.bg качва вашият рейтинг на посредник и увеличава възможността да спечелите нови клиенти.

Ако инвестирате в земеделска земя професионално и имате намарение да купувате и продавате активно, както и да управлявате сами собствената си земя - станете посредник.

Ако сте арендатор и също така купувате активно земя - станете посредник.
Обратно към всички Въпроси и отговори
ИзпратиВсички полета са задължителни за попълване!