Защо е нужно да избирам Посредник?

Порталът Niva.bg е организиран в две части: публична част и електронна платформа за търговия, предназначена за посредници. Платформата прехвърля автоматично в публичната част на портала - информацията за предстоящите аукциони, текущите оферти за продажба и аренда, резултатите от изминалите аукциони и сключените сделки за продажба и аренда.

Само регистрирани посредници могат да осъществяват сделки в е-платформата. Това е така, защото е-платформата дава възможност на участниците в нея в реално време и онлайн да участват в аукциони и сключват сделки. За да е успешно участието, се изискват добро познаване на Правилника за търговия и възможностите на платформата. Правната обезпеченост на сключените сделки изисква наличието на електронен подпис, подписването на договор с Niva.bg, заплащането на такси за участие и поддържането на депозит.

Затова, ако имате земя, която искате еднократно да продадете или отдадете под аренда - изберете посредник.
Ако обаче инвестирате в земеделска земя професионално и имате намарение да купувате и продавате активно, както и да управлявате сами собствената си земя - станете посредник.
Обратно към всички Въпроси и отговори
ИзпратиВсички полета са задължителни за попълване!