Купувам

Ако искате да инвестирате в земя без да се занимавате с това професионално - изберете си посредник от списъка в сайта и се свържете с него. Само регистрирани посредници могат да осъществяват сделки в платформата. При избор на посредник обърнете внимание на неговия рейтинг, опита и натрупаните сделки в Niva.bg.

Ако инвестирате в земеделска земя професионално, и имате намарение да купувате и продавате активно, както и да управлявате сами собствената си земя - станете посредник.

Ако сте от големите участници на този пазар (фонд, АДСИЦ или професионален инвеститор) и искате потенциални продавачи, купувачи и арендатори да научат за вас и да ви намират лесно – може да създадете свой профил в Niva.bg. Важно е да поддържате актуален списък на землищата, в които оперирате.

Информирайте се за текущите офертни цени на дка, както и за цените на сключените сделки в разделите „Продажби” и „Аукциони” във вашето и съседните землища. Порталът предоставя възможност за преглед и на обобщени данни.
Следете актуалните новини свързани с земеделската земя и земеделския сектор събрани на едно място! Сайтът поддържа архив на новините с над 3 годишна история – открийте нужната ви информация по ключова дума.

За да участвате в дискусиите е нужно единствено да се регистрирате в сайта.